Quasi 1.900 places noves per al programa de viatges Castelló Sènior

191
Castelló Sènior

Després del parèntesi nadalenc, els viatges de costa es van reprendre el dia 17 de gener i els de interior van reprendre la seua activitat l’11
Martínez: “Per a enguany estan previstes 4.357 places en programes vacacionals de costa, i 2.523 en rutes per l’interior”

Les xifres confirmen l’èxit del programa Castelló Sènior com a iniciativa innovadora del president provincial, Javier Moliner, per ajudar al sector turístic a ser motor de creació d’ocupació i dinamització econòmica en els pobles de la província. Tant és així que avui la comissió permanent del Patronat Provincial de Turisme ha aprovat 1.894 places, amb les quals ja són 12.963 persones majors les beneficiàries d’aquest programa de viatges pels pobles de la província amb poc més de mig any de funcionament.

 

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha posat l’accent en “l’excel·lent valoració que està tenint aquest programa tant pels propis beneficiaris com pels ajuntaments i establiments hotelers, restaurants i altres negocis dels pobles. Un bon comportament que ha fet fins i tot que la pròpia Generalitat es fixe en aquesta iniciativa per a tractar d’implantar un programa similar en l’àmbit de la nostra Comunitat”.

 

Martínez ha assenyalat que “del que es tracta és de crear noves oportunitats al sector turístic, i procurar que tinga activitat durant tot l’any. Només així podrem crear més ocupació estable, millor rendiment d’establiments i tenir oberta durant més temps la xarxa hotelera guanyant en qualitat de destinació turística. Un benefici que arriba als pobles de costa i d’interior, a més de l’activitat que suposa també per a restaurants i comerços. Una activitat que ha ajudat al sector a millorar en un 6% les persones ocupades i un 2,8% les places hoteleres obertes respecte a altres anys”.

 

Tots els interessats tenen tota la informació disponible i els impresos de sol·licitud en l’enllaç directe ‘Viatges per a Majors’ en la pàgina web de la Diputació www.dipcas.es

 

Represa la seua activitat després del parèntesi nadalenc
Amb motiu de les festes nadalenques, el Castelló Sènior va interrompre la seua activitat, que ja ha reprès des de l’11 de gener en el cas de les rutes de l’interior, i des del 17 de gener en el cas dels paquets vacacionals de costa. Per a enguany estan previstes 4.357 places per a programes vacacionals de costa, i 2.523 per a rutes per l’interior.

 

Tal com ha recordat el vicepresident Martínez, “el període d’activitat del Castelló Sènior està coordinat amb el sector turístic perquè revertisca al màxim en desestacionalizar la seua activitat. Així, les rutes d’interior es reprendran al gener fins a la primera quinzena de juliol interrompent-se en Setmana Santa, i les de costa des de gener fins al 17 de juny”.
Cal recordar que la Diputació ha creat precisament enguany per primera vegada el Castelló Sènior perquè procure l’ocupació de llits hotelers de dilluns a divendres en temporada baixa, distingint dos tipus de paquets turístics, de costa i d’interior, i incloent en ells activitats i excursions que posen en valor l’oferta patrimonial i natural de la província. Uns condicionants que han permès al mateix temps conformar uns viatges molt atractius i a preus molt competitius per als possibles beneficiaris del mateix.