Puig reivindica davant Marzà el col•legi i l’IES per a Albocàsser

2818
Foto: Escola Valenciana. Prats i Camps
PUBLICITAT


El Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Albocàsser, Ximo Puig, ha aprofitat la presència del conseller d’Educació en la localitat per a reivindicar per enèsima vegada la construcció d’un nou col•legi i un nou institut de batxillerat en el municipi.

Puig ha assistit en representació de l’Ajuntament d’Albocàsser a la gala que Escola Valenciana ha celebrat en l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser.

El Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Albocàsser li ha recordat a Marzà que el municipi ha cedit a la conselleria d’Educació un terreny de 10.400 metres quadrats per a construir el nou institut.

En la conversa que han mantingut Puig i Marzà el conseller li ha transmès que la construcció de l’IES a Albocàsser és independent d’altres iniciatives que s’han engegat en la zona. En aquest sentit Marzà ha apuntat que tot el procés està en mans dels tècnics de la conselleria. Puig li ha insistit perquè la construcció del nou col•legi i l’IES siga una realitat al més prompte possible.

-Nit d’Escola Valenciana

D’altra banda el regidor ha valorat l’elecció de l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser per a celebrar el lliurament de premis. En aquest sentit Puig ha indicat que l’Ajuntament del municipi ha posat totes les facilitats perquè l’acte s’haja desenvolupat amb èxit.