Puig (PSPV): “La nostra gran coalició serà amb els ciutadans”

292
Desdejuni informatiu

Desdejuni informatiu
Desdejuni informatiu
El secretari general del PSPV ha insistit en la importància de les eleccions europees del 25-M “perquè el canvi comença per Europa i per un govern socialista solidari que impulsi una economia que tingui en compte als països del Sud i no uns dirigents que ens porten a la ruïna econòmica ” .

El secretari general del PSPV – PSOE , Ximo Puig , ha afirmat que “hi ha una alternativa a les polítiques del PP a Europa , a Espanya i en especial a la Comunitat Valenciana” . Puig ha lamentat que els ” 18 anys de govern de la dreta l’hagin convertit en l’emblema de la desmoralització , amb un 30 per cent d’atur , un 30 per cent d’exclusió social i un 30 per cent de deute” .

Puig ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’un esmorzar informatiu amb els mitjans de comunicació , en què ha estat contundent : “La nostra gran coalició serà amb els ciutadans” . El líder dels socialistes valencians ha assegurat que “el primer que faré quan sigui president de la Comunitat és convocar tots els partits per a un gran pacte” , després que Alberto Fabra hagi rebutjat “un acord amb el PSPV per combatre la corrupció , reconstruir l’economia i aconseguir més finançament autonòmic ” .

Ximo Puig ha insistit en la importància de les eleccions europees del 25-M “perquè el canvi comença per Europa i per un govern socialista solidari que impulsi una economia que tingui en compte als països del Sud i no uns dirigents que ens porten a la ruïna econòmica ” .

El secretari general del PSPV – PSOE ha ressaltat els pilars fonamentals del programa socialista per a Europa , entre ells, la reactivació econòmica , la lluita contra els paradisos fiscals i la joventut. “Els joves europeus es mereixen una altra oportunitat ” ha dit Puig , que ha anunciat que el seu govern posarà en marxa un pla de recuperació de retorn dels joves “que han hagut d’abandonar la Comunitat Valenciana per falta d’ocupació” .

Puig s’ha referit també a la interlocutòria del jutge Pablo Ruz , que investiga la suposada comptabilitat paral · lela del PP , en què considera parcialment contrastat el finançament il · legal i el pagament de sobresous a B dels populars . ” Ara el PP hauria de demanar perdó i assumir responsabilitats” , conclou Puig .