Puig diu que si presideix la Generalitat cedirà a l’Ajuntament de Morella la Fàbrica Giner, el Colomer Zurita i Morella La Vella

617
Candidats amb Ximo Puig
PUBLICITAT

-Rhamsés Ripollés destaca “l’orgull de tenir aquest grandíssim equip” i explica els eixos del programa del PSPV que es comença a repartir avui per les vivendes: benestar, treball, ciutat i identitat. 

-Ximo Puig fa una crida a la participació per passar pàgina a aquests 20 anys del PP i obrir la porta de l’honestedat. El socialista es compromet a tornar Morella la Vella, la Fàbrica Giner i el Colomer-Zurita a l’ajuntament i a dotar la localitat d’una Samu

Ximo Puig i Rhamsés Ripollés al final de l'acte
Ximo Puig i Rhamsés Ripollés al final de l’acte

Intervenció de Ximo Puig 3 Intervenció Rhamsés Ripolles

-Nota de premsa-

El PSPV-PSOE Morella va viure ahir una jornada especial. Al matí, els socialistes de la localitat es van desplaçar fins a València per estar al costat del candidat a la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i, a la vesprada, va celebrar el seu acte central de campanya, que va comptar amb la presència del morellà. Rhamsés Ripollés, actual alcalde de Morella i candidat socialista a les pròximes eleccions municipals, va destacar “l’orgull d’encapçalar la candidatura del PSPV-PSOE Morella, al costat d’aquest grandíssim equip, que és com una família” i va explicar els quatre eixos del programa electoral , que ha començat avui a repartir-se per les vivendes. Aquests són benestar, treball, ciutat i identitat.

Per la seva banda, Ximo Puig, va fer una crida a la participació i va demanar el vot per al PSPV, perquè “el dia 24 es va a tancar aquesta etapa de 20 anys de govern del PP i es va obrir la porta de l’honestedat, la humilitat i la decència, i aquest canvi ha d’estar protagonitzat pels socialistes”. A més, el morellà es va comprometre a tornar Morella la Vella, la Fàbrica Giner i el Colomer-Zurita a l’Ajuntament de Morella, patrimoni que el PP va arrebatar en el seu moment al poble i que ha gestionat molt malament, i a dotar la localitat d’una Samu.

Rhamsés Ripollés afirmava que “els socialistes de Morella tenim un projecte potent, que naix de l’intens treball desenvolupat durant tots aquests anys i que té les prioritats molt clares. Un projecte basat en quatre eixos: benestar, treball, ciutat i identitat”. A més, assenyalava que “res està guanyat. Està tot per guanyar i, per això, no sobra ni un vot. Us convidem a participar per fer aquest camí junts. Us demanem el vot per seguir fent una Morella millor i, perquè, d’una vegada per totes, les coses canvien en aquesta Comunitat. Estem davant d’una oportunitat històrica per a Morella”. L’actual alcalde de Morella també va anunciar que “vénen temps millors en la Comunitat Valenciana de la mà d’un aliat com és Ximo Puig”. Així, Rhamsés Ripollés ha explicat que “de Ximo Puig vaig aprendre moltes coses i avui vull destacar dues que són les més importants: la seva capacitat de treball i d’implicació i la força que tenim com a poble. Tots units hem aconseguit fites que semblaven impensables”. Finalment, ha subratllat l’intens treball que està realitzant tot l’equip socialista des de fa mesos i va indicar que “si altres no treballen, nosaltres treballarem encara més”.

Per la seva banda, Ximo Puig ha afirmat que “el proper dia 24 hem de tancar aquest malson de 20 anys del PP, en el què s’han malgastat tots els recursos i que han estat protagonitzats per la corrupció sistemàtica que ha establert el PP”. A més, va recordar el camí que va recórrer com a alcalde de Morella, els canvis en la ciutat, les persones que han estat al seu costat o les dificultats que va tenir, com els constants atacs de Carlos Fabra a la localitat. Així, ha indicat que “el temps posa a cadascú al seu lloc. Mirar on estem els que estem avui aquí al Teatre i on està Carlos Fabra”.

Ximo Puig també va reivindicar una política municipalista, governant des de la proximitat. Per això, es va comprometre a realitzar a la Comunitat Valenciana els canvis que va realitzar a Morella i prioritzar el benestar social de les persones.

Prèviament, van parlar els candidats del PSPV-PSOE a les eleccions municipals, Amadeu Bordàs, Rocío Querol, Malú Blasco i Rafa Pallarés, que han explicat la feina feta i les propostes del programa electoral, dividides en els quatre eixos.