Puig anuncia que l’IVF prorrogarà fins 2022 els préstecs de Marie Claire

633
PUBLICITAT

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat avui que l’Institut Valencià de Finances (IVF) ha aprovat prorrogar quatre anys (de 2018-2022) els venciments de dos préstecs que té l’empresa tèxtil Marie Claire, amb seu a Vilafranca, perquè tinguen “quatre anys més d’oxigen” financer.

Puig, que ha fet aquest anunci avui a Castelló després de reunir-se amb l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha recalcat que l’IVF va a donar suport a Marie Claire, especialitzada en calces i pantis, per “facilitar que aquesta empresa fonamental per a Els Ports tingue quatre anys “més de termini per a la seva cancel·lació. Puig ha ressaltat que “el nou model productiu valencià ha d’estar basat en la reindustrialització”, i per això la Generalitat, “amb els instruments que té, anem a ajudar a les empreses per dur-la a terme”. Ha explicat que, “tot i les greus dificultats econòmiques, el banc públic valencià està per servir a l’economia real i no per a altres iniciatives que es van fer en el passat i ens van portar a la ruïna”.

-Samu i aigua

Sobre el servei de SAMU 24 hores a la comarca dels Ports, Puig ha indicat que s’està “buscant la solució amb la coordinació dels serveis d’urgència de la comarca”. A preguntes sobre l’abastament d’aigua a la zona, que sol tenir problemes en època estival, Puig ha dit que l’aigua és “una qüestió fonamental per garantir la reindustrialització”. En aquest sentit ha indicat que s’han mantingut converses per fer un “plantejament estructural”.