PSPV i Compromís es repartiran les regidories a l’Ajuntament de Vilafranca

666
Regidors de l'Ajuntament de Vilafranca

PSPV i Compromís es repartiran les regidories a l’Ajuntament de Vilafranca. Els socialistes assumiran Obres Públiques, Festes, Hisenda, Esports, Cultura i Benestar Social, Turisme i Joventut i Noves Tecnologies, mentre que Compromís es farà càrrec de Educació, Comerç, Agricultura, Indústria i Comerç. A la passada legislatura Compromís va assumir Medi Ambient. 

El ple celebrat a la vesprada de dijous també va aprovar la dedicació exclusiva de l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, i la dedicació parcial de l’edil d’Obres, Silvia Colom. Tena cobrarà 2026 euros nets al mes i Silvia Colom 1.166,33 mensuals, en tots dos casos en 14 pagues. Colom serà l’única Tinent d’Alcalde. PP i Compromís van votar en contra d’estes retribucions en considerar-les excessives, mentre que el PSPV va defensar que eren adequades a la responsabilitat i dedicació que comporten els càrrecs.

Els edils percebran 70 euros per assistir a plens, 50 per l’assistència a juntes de govern i 40 per comissions informatives. Els càrrecs amb dedicació no cobraran aquestes assistències.

Així mateix el ple ha nomenat els representants en els diferents consorcis i entitats de les quals forma part el municipi: Portmader, Creu Roja, municipis forestals, consorci de la TDT, consells de solidaritat, benestar social i TDT, el pou de Llargueres o la Mancomunitat dels Ports.

Regidories:

Obres Públiques, Festes, Hisenda: Silvia Colom Monferrer

Esports: Cristóbal Troncho García

Cultura i Benestar Social: Betlem Pons Alemany

Turisme i Joventut: Miriam Bellés Domingo

Noves Tecnologies: Valentín Miravet Sales

Educació: Jorge Juan Sorribes Monfort

Comerç, Agricultura, Indústria: Francesc Monfort Granel

Tresorera: Silvia Colom Monferrer

FEU CLIC ACÍ PER CONSULTAR TOTS ELS CÀRRECS, COMISSIONS I DELEGACIONS DE L’AJUNTAMENT DE VILAFRANCA

Silvia Colom assumeix les mateixes regidories que a la passada legislatura i agafa festes. Cristòbal Troncho segueix a esports. Betlem Pons es farà càrrec de cultura i benestar social, arees que en l’anterior legislatura depenien de Víctor Tena i Tere Garcia. Valentín Miravet segueix amb noves tecnologies, mentre que Miriam Bellés es fa càrrec de turisme i joventut. Per part de Compromís Jorge Sorribes, nou regidor assumeix educació i Francesc Monfort Comerç, Agricultura i Industria. Monfort ja ha tingut diferents responsabilitats al govern municipal. Entre 2003 i 2007 va ser regidor de cultura. L’anterior legislatura Compromís va assumir la regidoria de Medi Ambient. En esta ocasió, Xavi Prats, serà portaveu del grup com a l’anterior legislatura.