Protecció Civil porta la compra i medicines a morellans majors que han d’estar en aïllament

635
Protecció Civil
PUBLICITAT

Voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló realitzen totes les tardes un servei d’assistència a Morella a majors i persones amb Covid-19 o que tinguin algun familiar que hagi donat positiu per tal d’evitar que surtin al carrer posant en risc la seua salut i la de la resta de la població.

És una iniciativa que beneficia les persones que han d’estar en aïllament i que s’implementa arran de l’acord arribat entre la Diputació i l’Ajuntament. El servei va començar a prestar-se el passat dijous i es mantindrà durant tot el temps que duri l’emergència sanitària.

Els voluntaris de Protecció Civil s’encarreguen de portar la compra i els medicaments al domicili d’aquestes persones, traslladar els seus fems fins als contenidors i d’ajudar en altres accions que tinguen la consideració d’imprescindibles. De la gestió de les comandes que porten els voluntaris a les llars s’encarrega l’Ajuntament.

Sobre aquesta iniciativa, el president José Martí ha manifestat que «davant una emergència sanitària tan important com la que estem patint, la Diputació aconsegueix la seua màxima dimensió com a institució que vol estar al costat dels ajuntaments i de les persones més vulnerables; com a institució útil, eficaç i amb capacitat de resposta per a ajudar als qui viuen en municipis amb pocs recursos». Segons ha explicat, «del que es tracta és d’arribar allí on no poden arribar els ajuntaments per a garantir uns serveis bàsics a totes persones». En aquest sentit, Martí ha volgut felicitar l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, «per haver-nos proposat aquesta iniciativa per a protegir a les persones majors de Morella i al conjunt de la seua població».