Protagonisme d’activitats infantils en l’agenda d’agost de Morella

331
Portsxinel·la Morella
PUBLICITAT

Dani Miquel, Trobadorets o Baúl de Cuentos són algunes de les principals activitats a la carpa de l’Espai Firal

Aquestes comptaran amb una entrada de dos euros a través de la pàgina web www.morella.net

El V Festival Internacional de Titelles Protsxinel·la arribarà a Morella el 16 d’agost

Avança la programació del mes d’agost i aquesta compta també amb el públic infantil per a disfrutar d’espectacles i activitats a Morella. D’aquesta manera, s’han previst diferents actuacions musicals a la carpa de l’Espai Firal. La primera d’aquestes serà l’actuació de Dani Miquel el divendres 13 d’agost i li seguirà A Xalar amb Trobadorets el dijous 19. A més, el Teatre Municipal albergarà l’espectacle Baúl de Cuentos el divendres 20 d’agost.  Aquestes actuacions estan previstes a les 18.00 hores i les entrades es poden adquirir a la pàgina web www.morella.net amb un preu de dos euros.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “igual que l’any 2020, vivim un estiu diferent, per la qual cosa les activitats i espectacles han de tindre l’aforament limitat i controlat, per la qual cosa, en els principals actes s’ha de reservar l’entrada amb antelació”. L’edil ha explicat que “des de l’ajuntament s’han programat algunes actuacions que s’inicien el 13 d’agost, però hi ha moltes més activitats per al públic infantil com el cinema a la fresca o el Festival Internacional de Titells PortsXinel·la”. Finalment, Ana ha volgut “animar a participar en les activitats infantils” i ha recordat que “cal seguir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries”.

Pel que fa al cinema a la fresca, aquesta nit a les 22.00 hores, es projectarà la pel·lícula Padre no hay más que uno 2 a la Carpa de l’Espai Firal amb entrada lliure. Demà al mateix espai es projectarà Onward. A més, durant el mes d’agost hi haurà altres activitats com inflables, laser combat i el diumenge 22 d’agost està prevista la presentació del llibre infantil Martina. En temps de paciència amb il·lustracions de Sagrario Martínez i textos de Julià Pastor

V Festival Internacional de Titelles Portsxinel·la

El Festival Internacional de Titelles Portsxinel·la torna a Morella aquest mes d’agost per a entretindre a les xiquetes i xiquets de la ciutat. Aquesta és la cinquena edició d’aquest festival que s’iniciarà amb l’actuació de Nino i Mambrú a la a Plaça Colom el dilluns 16 d’agost. A més, el dijous 19 d’agost tindrà lloc la presentació del llibre de Xarxa Teatre, Paisatges escènics a la Sala del Justícia, el dissabte 21 d’agost, el Teatre albergarà Hai, la peixcadora de somnis, i el dilluns 23 d’agost, Poucette al Teatre Municipal.

Nota de premsa Ajuntament de Morella