Propostes gastronòmiques prèvies a la XVII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat

466
Activitats prèvies XVII Mostra de la Trufa Negra de l'Alt Maestrat
Activitats prèvies XVII Mostra de la Trufa Negra de l'Alt Maestrat
PUBLICITAT

Culla acollirà el 22 i 23 de febrer la XVII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat que organitza Castelló Ruta de Sabor. No obstant això, el 8, 15 i 17 de febrer es duran a terme diverses propostes gastronòmiques prèvies.

D’aquesta manera, a Benassal el 8 de febrer el Xef Sergio Salvador oferirà un showcooking. Serà a les 19h al Forn de Dalt. L’activitat necessita inscripció prèvia a través de www.trufamaestrat.es o de l’Oficina de Turisme de Benassal, ja que les places estan limitades. La degustació més la beguda val 5 euros.

El 15 de febrer el showcooking tindrà lloc a Catí amb el Restaurant Mar Blava by Vericat de Benicarló. L’hora i el lloc, l’Antiga Llotja a les 18.30h. La iniciativa requereix inscripció prèvia a través de www.trufamaestrat.es o l’Ajuntament de Catí. Amb 5 euros hi haurà tast i beguda.

I el 17 de febrer s’ha programat una jornada gastronòmica formativa oberta al públic a Culla. Serà a càrrec dels restaurants La Carrasca de Culla, L’Escudella de Vilafranca i Casa Roque de Morella. La cita és a les 10h a l’Hotel rural Mas el Cuquello. Cal inscripció prèvia a través de www.trufamaestrat.es o l’Ajuntament de Culla. El preu és de 12 euros només la formació o 30 euros formació i dinar trufat.