Activitats prèvies XVII Mostra de la Trufa Negra de l'Alt Maestrat
Activitats prèvies XVII Mostra de la Trufa Negra de l'Alt Maestrat

Culla acollirà el 22 i 23 de febrer la XVII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat que organitza Castelló Ruta de Sabor. No obstant això, el 8, 15 i 17 de febrer es duran a terme diverses propostes gastronòmiques prèvies.

D’aquesta manera, a Benassal el 8 de febrer el Xef Sergio Salvador oferirà un showcooking. Serà a les 19h al Forn de Dalt. L’activitat necessita inscripció prèvia a través de www.trufamaestrat.es o de l’Oficina de Turisme de Benassal, ja que les places estan limitades. La degustació més la beguda val 5 euros.

El 15 de febrer el showcooking tindrà lloc a Catí amb el Restaurant Mar Blava by Vericat de Benicarló. L’hora i el lloc, l’Antiga Llotja a les 18.30h. La iniciativa requereix inscripció prèvia a través de www.trufamaestrat.es o l’Ajuntament de Catí. Amb 5 euros hi haurà tast i beguda.

I el 17 de febrer s’ha programat una jornada gastronòmica formativa oberta al públic a Culla. Serà a càrrec dels restaurants La Carrasca de Culla, L’Escudella de Vilafranca i Casa Roque de Morella. La cita és a les 10h a l’Hotel rural Mas el Cuquello. Cal inscripció prèvia a través de www.trufamaestrat.es o l’Ajuntament de Culla. El preu és de 12 euros només la formació o 30 euros formació i dinar trufat.