Prop de 500 estudiants de la Facultat d’Humanes i Socials es graduen en l’UJI

223
Prop de 500 estudiants de la Facultat d'Humanes i Socials es graduen en l’UJI
Prop de 500 estudiants de la Facultat d'Humanes i Socials es graduen en l’UJI

El Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà hui, dijous 14, i demà, divendres 15 de desembre, els actes de graduació de les titulacions de Mestre/a de primària i infantil, Estudis Anglesos, Història i Humanitats, Traducció i Interpretació, Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat. En total seran 480 els alumnes que es graduaran.


Hui a les 18 hores, tindrà lloc l’acte de graduació del Grau de Mestre/a en Primària i a les 19.30 hores la graduació de Mestre/a en Infantil. El padrí dels futurs mestres serà Tomàs Segarra Arnau, professor del departament d’Educació de l’UJI, mentre que els alumnes que parlaran en representació de la seua promoció seran Miguel Ángel Ranilla Pinedo (del Grau de Mestre en Primària) i Francisco Gamón Olivas (del Grau d’Infantil).

D’altra banda, demà a les 18 hores serà l’acte dels graus d’Arts i Humanitats i a les 19.30 hores el de l’àmbit de Comunicació. María López Rubio, graduada en Traducció i Interpretació, serà l’encarregada de representar als alumnes d’Arts i Humanitats a l’acte, i el padrí serà Jesús Bermúdez Ramiro, professor del departament de Filologia i Cultures Europees. Pel que fa a la graduació de Comunicació, destacar que la padrina serà Empar Marco i Estellés, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Laura Moncel-Moriano Martí, graduada en Periodisme; Julia Vivo i Lucía Montalt Azorín, graduades en Comunicació Audiovisual, i Teresa Facundo Tarazona, graduada en Publicitat, parlaran en nom de les tres titulacions.