Promoció Econòmica oferta cursos gratuïts de tecnologia ecològica i digital en els centres CEDES

338
Un dels tallers de formación que cofinança la Diputació de Castelló
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

L’àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló ha organitzat cursos gratuïts en el mes de novembre de tecnologia ecològica i digital en els centres CEDES.

El diputat de l’àrea, Pau Ferrando, ha assenyalat la importància de realitzar aquestes formacions «a l’abast de persones en situació de desocupació, pimes i autònoms de la província per a seguir creixent professionalment».

Entre les formacions destaquen, en format presencial, «Facturació i gestió comptable per a pimes» (CEDES Vall d’Alba), «Operador de carretons elevadors» (CEDES Llucena). En línia «Aprendre a dissenyar el teu propi CV en Canva» (CEDES Albocàsser), i «Formació de cures a persones dependents (CEDES Albocàsser).

Per a persones emprenedores i autònoms, es realitzaran en format online «Coaching emocional per a emprendre (CEDES Vall d’Alba), «Tècniques per a crear les teues primeres vendes» (CEDES Sogorb) i «Ferramentes digitals per a millorar la productivitat» (CEDES Morella).

Finalment, per a pimes, es realitzaran els tallers «Creativitat i nous models de negoci en empreses consolidades» (CEDES de Morella i Vall d’Alba), «Campament digital per a dones empresàries» (CEDES Vall d’Alba), «Ferramentes per a analitzar el resultat de les campanyes de marketing digital» (CEDES Sogorb) i «Jornada Econòmica circular i aprofitament de residus en l’empresa», en format digital.

Aquests cursos s’emmarquen dins de l’Estratègia provincial biennal per al Foment de l’Ocupació, Emprenedoria i la Promoció Econòmica 2022-2023.