XVIII Mostra de teatre Capsigrany

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES
9 de juny de 2017

Inauguració de la XVIII de teatre Capsigrany

22.15h – A la Casa de la Cultura

La Sonrisa del Mandril

Companyia: CIA BARBIS ON FEIS (Castelló)
22.30h // A la Casa de la Cultura // 90 mín // Públic: jove – adult // €

Descripció: Guillermo és un nini de 30 anys que està eixit. Des de la seua adolescència sent una irrefrenable atracció pel sexe, sobretot en solitari. Un dia coneix a Catalina i s’enamora d’ella, i la seua vida canvia … a pitjor. Catalina és una estreta. Des d’este moment Guillermo se les haurà d’enginyar per calmar-se i seguir al costat de Catalina sense morir d’una excitació aguda.

DISSABTE
10 de juny de 2017

Crea

Companyia: DINAMO PRODUCCIÓ TEATRAL (València)
12.00h // A la Casa de la Cultura // 60 mín // Públic: infantil // €

Descripció: Alguna vegada us heu preguntat com funciona el vostre cap?
Els éssers humans són extraordinaris, són capaços de compondre cançons, escriure novel·les… Aprendre a que ser creatiu és tant important com aprendre a llegir. Tot el que ens envolta és el resultat final d’una idea que va sorgir en la ment d’alguna persona.
Amb l’espectacle Crea!, els xiquets i xiquetes seran testimonis de diversos processos de creació en què aportaran idees sobre personatges, llocs, emocions… Mitjançant la improvisació, observaran de manera activa com la creativitat pot estar en tot el que fem. Apropem als més menuts a la Teoria de les Inteligències Múltiples de Gardner. Confia en les teues possibilitats i… Crea!

Merienda de cuentos

Companyia: TÍTERES DE CUENTOS (València)
16.00h // Placeta de l’Esglèsia // 50 mín // Públic: infantil

Descripció: anem a berenar nanes, poesies, cançons i contes de la meravellosa Gloria Fuertes acompanyats de titelles, objectes i música en directe. HOMENATGE A GLORIA FUERTES PEL CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT.

Oopart

Companyía: TRESPERTÉ (Granada)
17.30h // Al frontó // 60 mín // Públic: tots els públics

Descripció: El públic espera expectant per veure la sorpresa que els oferirà l’artilugi mecànic-temporal que prescèncien els seus ulls. Res és el que sembla en esta aventura a través del temps.Una peculiar tripulació aterra davant els nostres ulls i ens presenta la gran oportunitat de fer viatges en el temps, això si, per un mòdic preu. Per a això, faran gala dels seus millors reclams de circ. Però hui no és un dia qualsevol en la seua rutina com venedors ambulants. manipular el temps a vegades té conseqüències.

Euria (Pluja)

Companyía: MARKELIÑE (Bizkaia)
19.15h // A la Casa de la Cultura // 60 mín // Públic: a partir de 6 anys // €

Descripció: Euria (Pluja) parla del que ens passa quan alguna cosa o algú a qui estimem ja no està. De tot aquest temps que necessitem per entendre i acceptar que alguna cosa ha canviat. Euria (Pluja) està fet amb: gotes d’aigua, un paraigües colorit, una caixa de ferramentes, llàgrimes guardades en els caixons, 4 acrobàcies, un altre paraigües abandonat i trencat, gestos bells en una cançó trista, una planxa loca, un despertador de molts records, una finestra a l’exterior i un sol dibuixat. La mescla final, sembla que parla de la nostra capacitat de superació.

Mayalde

(Salamanca) // 23.00h // Poliesportiu // 90 mín // Públic: Tots els públics // Entrada inversa

Descripció: Un dels grups referents del folk de l’Estat Espanyol que han portat la música tradicional castellana per tot el món. Ells han canviat la universitat per la recerca en les memòries dels vells de la seua terra, ja que conserven una part de la història que mai s’ha contat.

Discomòbil Eclipsse

00.30h // Parador de festes // €

DIUMENGE
11 de juny de 2017

LA BOITE DE BONHEUR

Companyía: PURPURINA CIRCUS (Castelló)
16.15h // A la Plaça d’En Blasc // 60 mín // Públic: per a tots els públics

Descripció: Ha arribat el dia de les noces. Víctor comença el dia imaginant el feliç que serà al costat d’Estela, la seua estimada. Sona el telèfon, és ella. Tot s’enfonsa. Estela s’ha anat… amb un altre. Amargat plora en solitud la seua desgràcia fins que una misteriosa caixa apareix en la seua casa. És la “Boîte de Bonheur”, la caixa de la felicitat…

La Trocamba Matanusca

(València) // 17.15h // Itinerant eixida de Plaça d’En Blasc // 60 min // Públic: Tots els públics

Descripció: Ells són una fanfàrria valenciana que barregen els ritmes d’europa de l’est com els sóns balcànics klezmer i gypsy, tot i que també hi ha tocs d’altres gèneres com el reggae, el swing i fins i tot els sons de les de bandes de música que tan arrelades estan al nostre territori.

Llopis

Companyía: LA TETA CALVA (València)
18.30h // A la Casa de la Cultura // 75 mín // Públic: jove-adult // €

Descripció: Qué t’agradaria ser si no fores tu?

Tots pensem en algun moment que ens agradaria ser un altre si poguérem tornar a començar. Somiem en ser el que no som i de tant somiar ens quedem dormits i el tren passa de llarg, almenys per a Llopis. Una obra que avança pels camins de la risa i la desolació. Es pot mesclar un home llop valencià, un viatge a Mart sense bitllet de tornada, un cowboy tocant el banjo i un pijo bevent orxata gourmet en una obra de teatre? Llopis pot. Un sol actor, no hi ha ningú més que Llopis.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

“Magatzem de Records, 25 aniversari del Teatre de Carrer de Vila-Real” de Joan Rubert.

Lloc: Casa de la Cultura i carrers de Vilafranca