Programació de la fira de l’ametla d’Albocàsser

653
Fira de l'Ametla a Albocàsser
PUBLICITAT

DISSABTE 10

11:00 h. Xerrada “EL CULTIU DE L’AMETLER – NOVES VARIETATS”, a càrrec de JOSÉ MALAGÓN CAÑIZARES, CAP DE LA SECCIÓ DE FRUCTICULTURA I COORDINADOR DELS CAMPS D’EXPERIMENTACIÓ FRUTÍCOLA DE L’IVIA, a la Casa de la Cultura. Organitza La Unió de Llauradors i Ramaders.

12:00 h. Inauguració oficial de la IV FIRA DE L’AMETLA, a càrrec de les autoritats. Hi haurà mercat, exposicions, activitats per als xiquets, tasca de la cervesa, etc.

De 12:00 h. a 14:00 h. Projecció d’imatges relacionades amb l’ametla i exposició d’escultures realitzades pels alumnes del CEIP Joan de Brusca, a l’ermita dels Sants Joans.

16:00 h. Taller de Coques Celestials organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes “Joan de Brusca”, a la Llar del Jubilat. Es facilitaràn els ingredients necessaris per a la seva el·laboració.

De 16:00 h. a 19:00 h. IV Trobada de bolilleres.

De 17:00 h. a 19:00 h. Tallers i manualitats per als xiquets, organitzat per l’AMPA del CEIP Joan de Brusca.

De 17:00 h. a 21:00 h. Projecció d’imatges relacionades amb l’ametla i exposició d’escultures realitzades pels alumnes del CEIP Joan de Brusca, a l’ermita dels Sants Joans.

20:00 h. Representació del “Ball Pla” per l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser i els Quintos i les Dames del 2015, al Pla dels Sants Joans.

21:30 h. Sopar de “Pa i porta” al Pavelló, organitzat per l’Associació de Joves d’Albocàsser. Apuntar-se durant tot el dia a la Tasca de la Cervesa.

Taula i cadira: 2 €/persona*
A la barra, per 5 € obtindreu una botella de vi, una llimonà i una cervesa.

*Inclou entrada per a l’actuació musical.

00:00 h. Actuació musical d’Ismael + Discomòbil Disconight

Preu per als no assistents al sopar de “Pa i porta”: 5 € (entrada + consumició).

DIUMENGE 11

10:00 h. Obertura de la Fira.

De 11:00 h. a 14:00 h. Projecció d’imatges relacionades amb l’ametla i exposició d’escultures realitzades pels alumnes del CEIP Joan de Brusca, a l’ermita dels Sants Joans.

12:00 h. Presentació de la 4a edició del llibre “Mirando al infinito” de l’escriptor Ignacio Murria Climent, a la Casa de la Cultura. Intervindrà Ana Martínez Badal.

De 17:00 h. a 20:00 h. Projecció d’imatges relacionades amb l’ametla i exposició d’escultures realitzades pels alumnes del CEIP Joan de Brusca, a l’ermita dels Sants Joans.

18:00 h. IV Concurs de Pujada de Sac d’Ametles a la “Falsa”, en la Casa de la Cultura. Premis en metàl·lic per als guanyadors.

A continuació: I Concurs de Pujada de Sac d’Ametles Infantil, organitzat pel Club de Muntanya Desnivell i amb la col·laboració de l’AMPA del CEIP Joan de Brusca. Es repartiràn obsequis per a tots els participants.

20:00 h. Cloenda de la IV FIRA DE L’AMETLA.

COL·LABOREN:

Associació de Jubilats

Associació de Joves

AMPA del CEIP Joan de Brusca

Club de Muntanya Desnivell

Associació Musical Santa Cecília

Associació Cultural l’Assegador

Quintos i Dames 2015

La Unió de Llauradors i Ramaders

* La programació pot sofrir variacions per causes sobrevingudes.