Castello Senior 2019-2020 VAL
  • El termini de presentació de sol·licituds serà del 2 al 20 d’abril

La Diputació de Castelló ha posat en marxa un any més el programa de vacances per a majors Castelló Sènior. Les opcions són les vacances a la Costa de Castelló, les Rutes de patrimoni històric, cultural i natural, i els Termalismes.

Així, el programa de vacances a la Costa de Castelló ofereix 6 dies i 5 nits d’hotel a un preu de 80 euros. Quant a les Rutes de patrimoni històric, cultural i natural contemplen 3 dies i dos nits per municipis de l’interior de la província. El cost és de 50 euros. Finalment, els Termalismes a la província, amb 8 dies i 7 nits, suposa un preu de 125 euros.

Per accedir a aquesta iniciativa cal ser pensionista major de 55 anys des d’abans del 31 de desembre de 2018. També és necessari estar empadronat a un municipi de la província i no haver sigut beneficiari del programa Vacances socials per a majors de la Comunitat Valenciana 2019/2020.

Les places es determinaran per estricte ordre d’entrada, així que es recomana pesentar les sol·licituds als OFISAM o a la mateixa oficina de la Diputació de Castelló. El termini serà del 2 al 20 d’abril. Es pot trobar més informació al serveis socials de l’ajuntament o cridant al telèfon del Patronat Provincial de Turisme, 964 359 883.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA