Problemes per cobrir personal sanitari al Centre de Salut d’Albocàsser

112
Vista d'Albocàsser, imatge d'arxiu
PUBLICITAT

El Centre de Salut d’Albocàsser està patint problemes per la falta de personal sanitari que puguen cobrir substitucions durant l’estiu i les vacances dels i les professionals. Així ho ha denunciat la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) en un comunicat on s’esmenten més casos en tota la província de falta de proveïment de professionals durant l’època estival.

A Albocàsser s’havien aprovat les substitucions dels professionals que allí treballen. No obstant això, segons afirmen des de CSIF, finalment no s’ha assignat cap recurs per als pròxims mesos i això obliga al fet que els i les treballadores hagen de cobrir el treball que els pertoca i el d’altres companys. Juntament amb això, també han d’assistir als veïnats de Benassal, Culla, Torre d’en Besora i Vilar de Canes

En altres casos provincials, hi ha instal·lacions sanitàries que s’han vist obligades a tancar consultes com les de Pediatria o Infermeria davant l’absència de professionals per a prestar aquests serveis. Aquest fet passa en Sant Joan de Moró, des d’on s’han de traslladar cap a l’Alcora per ser atesos.