Primers passos d’una nova vida

158
Primers passos d'una nova vida
Primers passos d'una nova vida

Erika Ventura, Miguel Jiménez i les seues dues filles, Yumara i Rosa María, van ser els triats per Portell per a viure i treballar en el municipi per 50 euros al mes.

L’Ajuntament de Portell necessitava urgentment xiquets per a salvar el col·legi del municipi. Per açò, va llançar una crida a totes les famílies amb fills en edat escolar que volgueren canviar d’aires i de vida i mudar-se a viure a aquest xicotet però entranyable municipi dels Ports. L’oferta de la localitat es basava a donar casa i treball als seleccionats per 50 euros al mes. Després de múltiples sol·licituds de famílies interessades, el matrimoni valencià format per Erika i Miguel i les xicotetes Yumara i Rosa María van ser els seleccionats.

Des de dilluns passat la família habita en la seua nova llar en Portell. Així, segons assenyala Erika, ja han conegut el municipi i s’estan adaptant molt bé. Les xicotetes, Yumara de 2 anys i Rosa María de 3, han vist en el parc del municipi un lloc de joc de perfecte. A més, la seua nova casa és tota una experiència, ja que, com a compte Erika, no poden estar més il·lusionades.

Encara que el canvi d’una gran ciutat com València a un xicotet poble com Portell pot suposar un món per a molts, per al jove matrimoni és una gran oportunitat de criar a les seues xicotetes en un ambient més tranquil i en el qual tot està a prop. Per a Erika resulta molt interessant la idea de tenir tant el parc com la piscina a poc més de cinc minuts de casa.

La parella està encantada amb la rebuda per part dels veïns i la seua nova vida. Així mateix, Erika ja s’ha incorporat al seu treball en el servei de neteja i manteniment del municipi.

Ara arriba el moment que la nova família de Portell s’habitue a la seua nova vida. La notícia de ser els seleccionats la van rebre amb tota la il·lusió i, ara, van coneixent a poc a poc als qui seran els seus nous veïns i companys de treball i col·legi.

Primers passos d'una nova vida