Primera victòria fora de casa del C.F. Vilafranca a segona regional

644
C.F.Vilafranca
El CF Vilafranca va aconseguir sumar els seus primers tres punts de la temporada lluny del Serrito després de guanyar per 2-5 al Playas Alcossbre al Camp Sant Fernando d’Alcalá de Xivert el diumenge 23 de novembre.

Alineació: Adrian Vicente, Hector Artola, Alejandro, Hector, Adrian Fabregat, Andreu, Javi, Edo, Pablo Tena, Cesar i Pablo Andres.
També van jugar Adrian Andres, Jordi Sales, Christian i Fermin.
Gols: 0-1 Pablo Andres (36), 0-2 Pablo Tena (48), 1-2 (53), 1-3 Cesar (60), 1-4 Cesar (63), 2-4 (70), 2-5 Edo (75)
Als primers 15 minuts domini local amb una gran intervenció d’Adrian Vicente. Cesar va enviar una pilota al travesser i al 36 Pablo Andres marcava el 0-1 amb una bona combinació entre PabloTena, Edo i Pablo Andres. Minuts més tard Hector Artola va treure una pilota baix pals. Després del descans, al 48 Pablo Tena a passada de Javi marcava el 0-2 després d’un lliure indirecte per cessió al porter dins l’àrea. El Playas marcava el 1-2 després d’una sèrie de rebots a l’àrea en el 53. 7 minuts més tard Cesar marcava el 1-3. Els locals es bolcarien en atac i els vilafranquins van jugar a la contra i arribaven l’1-4 obra de Cesar i el 2-5 d’Edo. Els locals marcaven el 2-4 amb mà molt clara. Els visitants van controlar el partit amb comoditat als últims 15 minuts. El proper diumenge 30 de noviembtre, partit al Serrito davant el Salsadella a les 16 hores.