Primera victòria a domicili del Vilafranca

671

El CF Vilafranca es va imposar per 1-2 al camp del Vall d’Alba el dissabte 7 de novembre.

Alineació: Vidal, Fermin, Javi Nadal, Alejandro, Nicolas, Pablo Pitarch, Miquel, Edo, Guillem, Aitor i Pablo Andrés.

També van jugar Hector Artola, Jordi i Adrian Vicente.

Gols: 1-0 (10), 1-1 Aitor (34), 1-2 PP (62)

Els vilafranquins van eixir un poc despitats als primers 10 minuts i en la primera arribada local el Vall d’Alba marcava el 1-0.

Locs el Vilafranca es faria amb el domini i Aitor marcava l’1-1 de xut creuat al 34. Al 40 penal clar per mans a l’àrea local no assenyalat.

Després del descans, a l’eixida d’un córner arribava el 1-2 en pròpia porta. La sentència va poder arribar amb les accions d’Edo i Aitor que no van aconseguir materialitzar i el Vall d’Alba va tenir una clara ocasió que Vidal va desbaratar.

El proper diumenge 15 de novembre, partit al Serrito davant el Vinaròs B a les 16h.