Primera trobada de dones músiques per reivindicar el 8M a Morella

84
PUBLICITAT

El Teatre Municipal acull hui taula redona i concert en el marc de la Setmana Cultural

El Dia Internacional de la Dona està envoltat de fites històriques i Morella no escapa a eixa màxima. Enguany ho celebra amb, entre d’altres, una taula redona on les protagonistes seran les dones que tenen la música com a vocació. L’acte comencarà a les 17 hores al Teatre  Municipal.

Baix el títol ‘La música silenciada. El paper de la dona en la música’ el Patronat Musical de Morella ha organitzat una taula redona i un concert, que coincideixen a més amb la Setmana Cultural de l’Escola de Música. L’entitat vol canviar així la tendència general que, com en tants àmbits, invisibilitza les dones també dins del camp de la música.

De fet, la pròpia escola treballa en l’actualització del Pla d’Igualtat i l’activitat de hui és un exemple més “de la voluntat que tenim de posar en valor a les dones en la música, que existeixen i són moltes però que per defecte queden un pas enrere quan triem més partitures de compositors o els donem a ells més visibilitat”, indiquen des de l’Escola.  

L’acte està obert a qualsevol participant que vulga escoltar les experiències de l’Associació Musical Mestre Candel, Gaiteros, La Rondalla, La Percutada, la regidora d’Educació i Cultura de Morella, les mestres i directora de l’Escola i la tècnica de l’Ajuntament, que moderarà la taula.