Primera festa de la Majoralia de Sant Cristòbal del 2024

151
PUBLICITAT

Aquest dissabte els i les majorals de Sant Cristòbal del 2024 de Vilafranca van organitzar la seua primera festa. Amb el rock and roll com a protagonista, van fer que vilafranquins, vilafranquines i visitants gaudiren al màxim.

La jornada va començar a la vesprada amb el ‘tardeo’ del grup N’Rockats, on veïns i veïnes de totes les edats es van ajuntar al Parador per a ballar i cantar clàssics de rock. La Majoralia, també, va portar a terme una rifa d’una cistella de productes de Bolíssim. Seguidament, els organitzadors i organitzadores de la festa van fer entrepans, i tot aquell que va voler els va adquirir per a sopar i col·laborar amb els i les majorals. A la nit, el grup Garrama va tocar versions de diferents grups de rock i va fer saltar a tot el públic. Finalment, la discomòbil Bandalay va ser l’encarregada d’amenitzar la resta de nit i part de la matinada.

Així doncs, la Majoralia de Sant Cristòbal 2024 va recaptar els seus primers beneficis i va donar al poble un dia ple d’alegria i de festa.