Primera derrota dels Juvenils del Vilafranca a casa

594
Els juvenils van perdre la seva primera partit de la temporada al Serrito, 1-4 davant el Semprerapid el dissabte 18 d’abril. Alineació: Enric Dols, Mateu, Ivan Monfort, Victor Garcia, Bruno, Ivan Troncho, Sergi, Enric, Youness, Victor Pardo i Miquel. També va jugar Eric. Gols: 0-1 (20), 0-2 (33), 1-2 Miguel (56), 1-3 (63), 1-4 (73)

Mal partit dels vilafranquins. Als primers minuts van tenir bones ocasions, però després es van contagiar del joc del rival i al descans el marcador era de 0-2 després de 2 gols visitants a pilota parada.

A la represa, els locals van canviar i van millorar amb moltes ocasions, arribant el 1-2 marcat per Miguel de penal. Però dos errors van propiciar l’1-3 i l’1-4 que certificaven la primera derrota de la temporada a casa.

El proper dissabte 25 d’abril visita a líder Futur Castelló al Gaeta Huguet de Castelló a les 16’30 hores. El Futur només ha perdut 1 partit aquesta lliga, precisament al Serrito.