Primera derrota de la pretemporada per al Vilafranca (3-1)

646

El passat diumenge 4 d’octubre, l’Amateur del Vilafranca patia la seua primera derrota d’aquesta pretemporada, al Camp del Temple de Les Coves, on perdia per 3-1.

Van jugar Mihai, Camilito, Hector, Victor Garcia, Nicolas, Andreu, Javi Nadal, Adrian Gil, Enric, Borja, i Villa. També van participar Hassan, Gabi, Ivan, Ximo, Imad i Hamid.

Els vilafranquins van enviar 2 pilotes al travesser a la primera part amb llançaments de Borja i Andreu. Javi Nadal també va tindre una ocasió molt clara a l’àrea menuda pero el baló va eixir alt. El Vinromà buscava els balons en llarg sense crear massa perill, la seua ocasió més clara va ser un llançament que va anar al pal.

A la segona part, el Vinromà feia l’1-0 en un remat afortunat de cap al minut 54 a pilota parada. Hector va tindre una bona ocasió que desbaratava el porter. Al 70 arribava el 2-0 en una errada de la defensa al perdre una pilota prop de l’àrea i el xut pillava avançar a Hassan. 1 minut després, Villa anotava el 2-1. En aquesta segona part, el joc va ser molt trabat i finalment al 86 altra pilota parada acabava amb remat de cap local dins la porteria per fer el definitiu 3-1.

Aquesta setmana, els de José Francisco Martorell “Mené” tindran doble compromís al Serrito davant d’equips de Primera Regional, a 1 setmana de l’inici de la lliga.

Dijous 8 a les 21h contra el Morella i diumenge 11 a les 17h contra Els Ibarsos.