Previsió del temps del 18 al 21 de març, per Llorens Boix

722
PUBLICITAT

La previsió per al cap de setmana de Sant Josep ve un poc rebolicada:

Llorens Boix
Llorens Boix

DIVENDRES 18 DE MARÇ

Tindrem temperatures paregudes a les d’avui i aquestos dies (temperatures fresques). Pel matí hi haurà més sol que núvols i de vesprada començarà a ennuvolar-se des de l’interior cap a la costa. A últimes hores del dia i cara a la nit i matinada del dissabte, podem tindre ja alguns ruixats, sobretot per Terol, interior de Catalunya, interior de Castelló i València. Aquestes precipitacions avançaran d’oest a est i arribaran també al litoral. Aquesta primera tongada ens pot deixar entre 5 i 10 litres en general, a molt estirar.

DISSABTE 19 DE MARÇ

Temperatures paregudes a les del divendres, amb sensació de fred acusada degut a l’humitat. És el dia més inestable i en el que esperem replegar més quantitat de precipitació. Estarà nuvol des de primera hora (sobretot zones d’interior) i ja pel matí podem tenir de nou precipitacions dèbils, que aniran guanyant terreny i força a partir de migdia i durant la vesprada. Aquestes precipitacions avançaran de nou de sud-oest a nord-est, i les zones més beneficiades pareix que seran, novament, Terol, interior de Castelló, interior de Valencia i interior de Catalunya. Durant la vesprada es faran més generals i també arribaran al litoral, acabant a últimes hores del dia per afectar tota la CV, Terol i Catalunya. Aniran desapareixent durant la matinada del diumenge, sent Catalunya l’ultima regió on deixarà de ploure. Aquestos ruixats podran anar acompanyats en alguns casos de tronada, pel que esperem hi haurà acumulats generals entre 20 i 40 litres (sobretot en les zones que he comentat que seran més beneficiades; en litorals i pre-litorals pareix que quedarà entre 10 i 15 litres). Puntualment estaran per damunt en llocs on apareguen tempestes.

DIUMENGE 20 DE MARÇ

Dia més estable, amb sol al matí i temperatures amunt, sobretot les màximes i a causa del sol. De vesprada creixeran nuvolades per l’interior de Castelló i Terol, que poden deixar alguna gotellada tot i que, segons pareix, seran fenòmens de poca importància. A la resta, sense precipitacions.

DILLUNS 21 DE MARÇ

Temperatures paregudes a les del diumenge i comportament del temps també semblant, amb matí assolellat i a partir de migdia anirà ennuvolant-se i plourà, sent l’interior de Castelló i la meitat sud de la CV les zones on més risc hi ha. Pareix que la nit de dilluns a dimarts i el dimarts també serien plujosos, però això ja ho confirmarem dilluns.

A veure si tenim una bona regadeta, encara que fastidie als de l’Onso i les falles… Bon cap de setmana!