Presó per a l’acusada d’apunyalar a la seua parella a La Mata

934
PUBLICITAT

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Vinaròs ha decretat presó sense fiança per a la dona acusada d’apunyalar a la seua parella a La Mata. Amparo E.S. va ingressar a presó acusada d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un altre per trencar l’ordre d’allunyament que pesava sobre ella. L’ordre d’allunyament l’havia posada el jutge dos dies abans. La dona tenia prohibit apropar-se a l’home després que ella, presumptament, segons consta en un altre procediment obert, l’agredira a ell amb una granera.

-Ingressat a Castelló

L’home que va rebre les ganivetades, entre onze i setze en funció de diferents versions, està ingressat a la unitat de cures intensives de l’Hospital General de Castelló. Té ganivetades al pit, a l’esquena i l’abdomen.

A Vinaròs l’acusada es va negar a declarar. La jutge interpreta que ella volia intentar posar fi a la vida de l’home.

-Detenció a Forcall

L’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, relatava que la Guàrdia Civil va detenir a la dona a Forcall. Ella va anar fins este poble després de, presumptament, apunyalar la seua parella a La Mata. L’acusada treballava al menjador escolar de Forcall. Tots dos vivien a La Mata tot i que recentment també van residir a Vilafranca on ella va treballar a la residència de majors.