Presenten la Marató Denes de Morella

202
MARATÓ DENES MORELLA
  • Aquest esdeveniment comptarà amb una marxa no competitiva de 12 quilòmetres, una carrera de 24 i una marató
  • La Marató Denes de Morella se celebrarà el 30 de maig del 2020 i recorrerà el terme de Morella amb un desnivell acumulat de 2000 metres

La Marató Denes de Morella es va presentar ahir en les jornades L’esport de muntanya com a element de promoció, agregació i desenvolupament sostenible en els territoris de muntanya organitzades per l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya esMontañas i l’Ajuntament de Morella. Així, aquesta nova prova comptarà amb una marxa no competitiva de 12 quilòmetres i un desnivell de 400 metres positius, una cursa de 24 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell acumulat i una marató amb 2.000 metres de desnivell.

Aquest esdeveniment l’organitza l’associació Denes de Morella amb suport de l’ajuntament de Morella i se celebrarà el 30 de maig del 2020. Així, ahir els seus organitzadors Javier Sanz, Hugo Adell, Diego Aguilar i Jordi Borràs van presentar tant l’associació sense ànim de lucre com la prova junt amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Així, van explicar “la motivació de realitzar una cursa de muntanya per a recórrer l’ample terme de Morella dividit en 12 denes”. També van aprofitar per a “obrir les portes a totes i tots qui vulguen col·laborar en la Marató Denes de Morella”.

D’altra banda, Rhamsés va destacar “la iniciativa de l’organització de competicions i esdeveniments des de la societat i l’afició, en aquest cas, a l’esport”. L’edil també va explicar que “Morella compta amb un terme molt extens i amb una orografia muntanyosa que permet el desenvolupament de proves com aquesta”. Finalment, Rhamsés va aprofitar per a “agrair la iniciativa dels organitzadors per a posar en marxa aquesta nova marató”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives i competicions. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la Mediterranean Xtrem de BTT, la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc o la Pujada Vertical al Castell de Morella.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA