Presentació a Morella de “La cuina dels Ports”

429
Presentació de La cuina dels Ports a Morella
Presentació de La cuina dels Ports a Morella
  • L’acte tindrà lloc el divendres al teatre municipal
  • El diumenge torna el cinema a la fresca amb la pel·lícula Padre no hay más que uno a les 22.30 hores a la plaça de bous

Els autors de “La cuina dels Ports”, Luis Gargallo, Guillermo Miró i Sara Gargallo, presenten el seu llibre el pròxim divendres a Morella. Concretament, serà a les 20h al teatre municipal. L’acte també comptarà amb la presència de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i de l’editor de Llibres de la drassana, Vicent Baydal.

Cal remarcar que en aquest llibre han col·laborat escriptors, escriptores i periodistes com Conxa Rodríguez, Manuel Milián, Víctor Amela, Joan Garí, Violeta Tena, Mary Savage, Mònica Segura i Vicent Baydal.

Rhamsés ha destacat que “és un llibre molt interessant per a donar a conéixer receptes tradicionals del nostre territori”. L’edil ha explicat que “la presentació comptarà amb els autors i autores, els quals ens explicaran amb més detall el contingut d’aquest i el treball que els ha portat realitzar-lo”. També ha comentat que “la presentació serà al Teatre Municipal per a garantir la distància social i la seguretat de totes i tots” i ha remarcat que “a poc a poc tornen les activitats culturals com aquesta a la ciutat de Morella”.

Cinema a la fresca


El diumenge 26 de juliol es realitzarà una nova projecció de cinema a la fresca a la plaça de bous de Morella. Així, la pel·lícula Padre no hay más que uno es podrà veure a les 22.30 hores i “continuar disfrutant del cinema i la cultura en aquesta situació que vivim amb la COVID-19”.