Preguntes sobre la neteja del Bergantes, el pou i el deute municipal de Villores arriben al Senat

383
Reunió de Carles Mulet amb el govern municipal de Villores
Reunió de Carles Mulet amb el govern municipal de Villores
PUBLICITAT

El senador per Compromís Carles Mulet ha traslladat al Senat en forma de preguntes les inquietuds sorgides de la reunió que va mantenir amb l’equip de govern de Villores.

Així, Mulet ha interpel·lat el govern sobre quines mesures va a adoptar la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per a garantir la neteja del riu Bergantes a curt, mitjà i llarg termini, vist que Villores ja compta amb el vistiplau de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana i l’encarregat forestal de la Confederació, però que l’autorització d’aquest organisme encara està pendent.

El pou de Villores, gestionat també per la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, ha centrat altres de les consultes. Així s’ha preguntat pel seu cabal, el pobles que se subministren d’ell, els beneficis per a Villores i qui es fa càrrec de la despesa energètica que suposa l’extracció.

Finalment, el deute ha protagonitzat altres de les qüestions plantejades. D’aquesta manera s’ha plantejat si el govern té previst fer una quita del deute o, si no és així, permetrà un pagament còmode per a evitar el col·lapse econòmic.