Pre-jornades de joventut i igualtat a Vilafranca

444
PUBLICITAT

Des de avui mateix, 11 de febrer, fins al dia 24 la joventut de Vilafranca viurà un gran ventall d’activitats que giraran entorn de la igualtat.

Així, aquesta vesprada a les 18.30h la Casa Social acollirà el cinefòrum de la pel·lícula Àgora amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Xiquetes en la Ciència.

I del 19 al 24 de febrer es podrà visitar l’exposició “No em toques el WhatsApp”. Estarà en l’IES Vilafranca fins al 21 de febrer quan passarà l’Espai Jove.

El dimecres 19 tindrà lloc la inauguració de l’exposició i dinàmica de sensibilització “Expressem el que sentim” amb murals en els centres.

L’endemà es desenvoluparà un taller de sensibilització en matèria d’igualtat amb l’alumnat de l’institut de la localitat. La cita és en el mateix IES Vilafranca a les 16.30h.

Quant al divendres, tindrà lloc a partir de les 22h un programa especial de “La Resistencia pero no mucho” en l’Espai Jove de Vilafranca.

Un mural per a la igualtat tindrà el protagonisme el dissabte a les 16.30h, també en l’Espai Jove.

I el diumenge, en el mateix lloc i a partir de les 17h, arribarà la música amb el taller de rap amb perspectiva de gènere.

Finalment la clausura d’aquestes pre-jornades es durà a terme el dilluns 24 a les 11.15h amb la lectura del manifest en l’institut.