PP i JPA d’Albocàsser voten en contra del nou col·legi-institut al poble

633
Imatge de l'actual CEIP d'Albocàsser
Imatge de l'actual CEIP d'Albocàsser

A l’última sessió plenària de l’Ajuntament d’Albocàsser s’ha dut a terme la votació de la cessió del solar on està actualment el CEIP del municipi per a la construcció del centre educatiu d’infantil i secundària.

Fa 25 anys que la localitat, capital de l’Alt Maestrat, espera l’arribada d’aquest nou edifici i ara, després de la proposta de la Conselleria d’Educació, només faltava l’acceptació per plenari. Aquest fet no ha estat possible perquè PP i JPA (Junts Per Albocàsser) han votat en contra de cedir el terreny a la Conselleria.

El resultat ha sorprés al partit socialista d’Albocàsser, ja que és un assumpte que l’AMPA de l’escola porta lluitant des de l’any 2007 i que compta amb el suport del Consell Escolar Municipal. A més, el JPA va demanar reprogramar aquest punt en plenaris anteriors per a fer consultes a la Conselleria d’Educació sobre el projecte del nou Col·legi d’Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria (CEIPSO).

Amb la votació contrària a la cessió s’haurà de buscar noves propostes o alternatives per arribar a un acord ampli i aconseguir tirar endavant un nou espai educatiu per als infants i joves del municipi.