POSTUREO MÁXIMO

706
Escorxador de Morella
PUBLICITAT

-Article d’opinió publicat pel PP de Morella a Facebook-

Pareix mentida que hi haja gent tant deslluïda que haja d’utilitzar els serveis socials per fer política. Per més que llisquem i rellisquem, no hi ha explicació alguna. O sí: la incapacitat plena d’autocrítica i d’assumir els propis errors. I no ho diu el Partit Popular, ho diuen el deute, les pèrdues, els impagaments a proveïdors, els treballadors que no cobren, la inviabilitat, la mala gestió, el dèficit, la falta de planificació, la ruïna econòmica, el rescat… Són dades, xifres, fets, números; NO PARAULES NI MENTIDES, cosa que alguns deurien aplicar-se el que escriuen.

És molt bonic dir paraules com “suport”, però igual no tenen clar el seu significat. Suport és ajudar, recolzar, defensar, mantindre… No acabar d’enfonsar un sector on els ramaders no cobren. I no tan bonic és dir paraules com “pallasso”. Ahí es veu la classe i l’educació de cadascú. Nerviosisme? Per què?

Fins i tot membres del tripartit mostren el seu descontent i demanen explicacions al senyor Ximo Puig. L’acusen de falta de transparència i justificació amb una adjudicació a dit. També s’ha manifestat la Federació Provincial d’Agricultors i Ramaders de Castelló (FEPAC-ASAJA), la qual considera “inviable” aquest projecte.
Així que no sols és el Partit Popular qui “ataca”, “margina”, i (no sabem quantes barbaritats més) al sector agroalimentari de la comarca i a esta terra, perquè en demagògia no us guanya ningú.

20 anys de govern donen per a molt i vostès ho han de saber molt bé. El que sí que ens pareix fort és que vostès mai hagen fet res malament, quan tenen una empresa pública que endeuta 3,9 milions d’euros i uns treballadors sense poder cobrar les seues nòmines.

Parlen dels nostres ‘jefes’ i l’únic que ens provoca és un somriure. Ací ningú viu de la política, ningú té dedicació exclusiva, ningú depèn de qui governa. Llàstima que en el seu cas no ho puguen dir tots.
Al capdavant d’aquest nou govern, sí, està el President Ximo Puig, president socialista que ha tret els pitjors resultats històrics a la Comunitat Valenciana però que fa creure que ha guanyat les eleccions.
On està l’eliminació del copagament sanitari? On està Canal 9? On està la gratuïtat dels llibres de text? On està el canvi en la gestió de les Residències? Anuncis, anuncis i més anuncis, però resultats, cap.