Portsxinel·la triomfa als Ports
Portsxinel·la triomfa als Ports

Després del seu pas per deu localitats dels Ports -Vilafranca, Villores, La Mata, Olocau del Rei, Castell de Cabres, la Todolella, Cinctorres, Forcall, Morella i Castellfort- les vuit jornades de representacions de titelles de el II Festival Porstxinel·l’han sigut tot un èxit. Veïns i visitants han aprofitat les vacances de Setmana Santa per a gaudir de les diferents actuacions oferides per companyies nacionals i internacionals.

Així, i amb la vista ja posada en el certamen de 2019, en aquesta edició han actuat diferents companyies amb representacions de titelles dels més variat -s’han pogut veure marionetes japoneses, polichinelas o ombres entre altres- com han sigut La Pinzón (Colòmbia) i La Bottega Teatrale (Itàlia) a nivell internacional i de caràcter nacional La Pantomima, Pengim Penjam Titelles i L’Invisible Titelles (Catalunya), A la Sombrita Teatro (Andalusia), Títeres sin cabeza (Aragó) i les castellonencs Teatro de la Resistencia i Xarop Teatre.

A més, cal ressaltar el taller de titelles i la representació oferida pels alumnes del Col·legi Rural Agrupat (CRA) Cellumbres a Vilafranca en el qual els més xicotets van demostrar els seus dots en l’art de les marionetes.

Portsxinel·la triomfa als Ports
Portsxinel·la triomfa als Ports
Publicitat