Portsxinel·la diu adeu a Vilafranca amb “Els Músics de Bremen”

115
PORTSXINELA VILAFRANCA

En el segon i últim pas del festival Portsxinel·la per la localitat de Vilafranca, va ser la companyia madrilenya “El Retablo de la Ventana” qui es va encarregar d’animar el matí. Un Teatre de titelles que va representar una versió de la coneguda obra “Los Músicos de Bremen”, especialment dirigida al públic més jove que va acollir la funció amb riures i aplaudiments. En principi, l’obra estava programada en la plaça de l’església, però la pluja va fer que es traslladara a la Casa de Cultura.

60 minuts d’actuació on es va veure la història de quatre animals que fugen, expulsats de les seues granges, i decideixen emprendre un viatge fins a la ciutat de Bremen, amb la il·lusió d’acabar els seus dies sent músics, creant un grup musical. Malgrat els impediments i obstacles que troben en el camí, s’allotgen a la ciutat i decideixen començar la seua nova vida.

Es tracta d’un conte tradicional dels germans Grimm, amb la incorporació de novetats, per a adaptar-lo així a l’actualitat. Aquesta divertida representació va ser introduïda i presentada per un enginyós arlequí, qui va aconseguir, des del primer minut, captar l’atenció dels assistents.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA