Portell trau a licitació les obres de creació del pàdel

64
PUBLICITAT
  • – Les ofertes poden presentar-se fins al 16 d’abril

L’Ajuntament de Portell ha tret a licitació, a través de la plataforma de contractació del sector públic, les obres necessàries per a la construcció de la pista de pàdel i un vial per als vianants accessible. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 16 d’abril a les 23.59 hores. L’import base de licitació és de 173.448,78 euros impostos inclosos.

Amb les actuacions previstes en el projecte es pretén construir una pista reglamentària de pàdel, de dimensions interiors 20×10 metres i tancaments perimetrals reglamentaris de cristall que permeta dotar al municipi d’una major oferta esportiva. Així mateix, es realitzarà la pavimentació del recorregut des del nucli urbà fins a la pista, dotant-lo de tots els requisits d’accessibilitat.

Cal indicar que el cost total de l’actuació, subvencionat al 100% per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, és de 188.024,30 euros.

“Amb la nova pista de pàdel volem oferir als veïns i veïnes de Portell una nova instal·lació esportiva que els permeta realitzar activitat física en la localitat” ha afirmat l’alcalde, Álvaro Ferrer, qui ha afegit que “el nou pàdel se sumarà a altres instal·lacions esportives públiques com la piscina, el frontó, l’esquaix o el gimnàs”.