Portell tanca unes festes participatives

364
CONCERT TROMBONS PORTELL-001
PUBLICITAT

Portell ha viscut des del passat cap de setmana fins ahir dijous les seues festes en honor a Sant Tomás i Sant Roc, organitzades per la Comissió de festes.

El dimecres va ser el Dia de les Penyes. El dinar al poliesportiu, el corro de vaques de la ramaderia del Mijares, la prova del bou “Girondino” del ferro Herederos de Ernesto Fernández Castro, l’embolada nocturna, l’orquestra Pompeya i la discomòbil van ser alguns dels moments destacats.

Les celebracions van acabar ahir, dia de la Mare de Déu d’Agost. Al matí va tindre lloc la missa solemne i a la vesprada l’ofrena a la Mare de Déu de l’Esperança. A més, el duo de trombons “A dos vares” integrat per Pau Climent i Carlos Carbó va oferir un concert dins del VI Sons de l’interior. Ja a la nit, el sopar de pa i porta i el lliurament de trofeus van donar pas a la traca fi de festes.

Des de l’Ajuntament de Portell han agraït tot el treball realitzat pels membres de la Comissió de Festes per a fer possible un programa complet i ple d’activitats per a tots.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA