Portell organitza l’Escola d’Estiu en horari de matí i vesprada

138
Escola d'Estiu a Portell
Escola d'Estiu a Portell
Escola d’Estiu a Portell

Escola Estiu Portell-Nota de premsa-

Els xiquets i xiquetes de Portell assisteixen, des del passat 1 de juliol, a les activitats de l’Escola d’Estiu. L’Ajuntament de Portell ha contractat una monitora per organitzar activitats. Els escolars assisteixen des de les 10 del matí fins a les 10.30h i des de les 16h fins a les 18.30h.

A l’escola estival participen xiquets des dels 4 als 10 anys. La seua responsable, Mireia Camañes ha apuntat que el nombre de xiquets es va incrementant a mesura que va avançant l’estiu, ja que cada vegada són més els que arriben al poble amb els seus pares o familiars a passar l’estiu. De fet alguns xiquets que els pares tenen arrels a Portell aprofiten l’escola per passar més temps a la localitat.

L’Escola d’Estiu es desenvolupa a les instal·lacions del col·legi de la localitat. Allà repassen els coneixements del curs anterior, participen en tallers, ginkanes i realitzen coreografies. De fet està previst organitzar un festival per al proper mes d’agost. No falta tampoc la visita a la piscina de la localitat, que es troba al costat del col·legi. Es dóna la circumstància que l’escola d’estiu té més alumnes que el propi col·legi de Portell durant l’hivern.