Portell millorarà el paviment i la xarxa de sanejament dels carrers Església i Calvari

91
PUBLICITAT

En pròximes setmanes començaran les obres de reurbanització del carrer Església i de millora de la xarxa de sanejament dels carrers Església i Calvari. Les obres, que ascendeixen a 201.554,23 euros, consistiran en el canvi i millora del paviment existent i l’anivellament d’aquest, la renovació de la xarxa de sanejament, de l’enllumenat i d’aigua potable. Abans d’escometre les obres de realitzaran les demolicions pertinents, tant de manera manual com amb maquinària específica depenent de les necessitats de l’actuació.

Quant a la xarxa de sanejament, es modificarà el recorregut actual de la xarxa amb la creació d’un nou pou de connexió entre el carrer Església i el carrer Calvari i es construirà un nou col·lector fins al pou de l’avinguda Sant Isidre, de manera que la xarxa projectada serà d’est-oest, evitant el recorregut actual per tot el nucli urbà fins al punt de desguàs. També es renovaran alguns elements en l’extrem amb el carrer Nou i es renovaran les escomeses domiciliàries afectades.

“Amb les obres millorarem dos dels nostres carrers principals. La millora del paviment és fonamental per a facilitar el pas de vianants i amb el canvi de la xarxa de sanejament augmentarem la seua eficiència” afirma l’alcalde, Álvaro Ferrer.