El col·legi de Portell manté els dos mestres que fins avui educaven als alumnes del col·legi de la localitat, que forma part del Col·legi Rural Agrupat Cellumbres -Castellfort, Cinctorres i Portell-. L’alcalde, Álvaro Ferrer, ha apuntat que gràcies a l’arribada de nous xiquets el col·legi no ha perdut a un dels docents. Les eixides d’alumnes cap a l’educació secundària s’han compensat. A la fi del passat curs des de l’Ajuntament es va remetre una carta a la Generalitat perquè es mantingueren els dos professors i, d’aquesta manera, tractar de mantenir tots els serveis al col·legi que ha sigut recentment reformat.

Els llibres gratis fins a batxillerat

Des de fa anys l’Ajuntament de Portell tracta de recolzar en tot el possible a les famílies. D’aquesta manera, molt abans de l’arribada de Xarxa Llibres, l’Ajuntament ve pagant els llibres de text als alumnes en tots els ensenyaments obligatoris fins al batxillerat. Tant en primària com en secundària, tant per als alumnes del col·legi de la localitat com per als que marxen fora a estudiar educació secundària, els llibres són gratuïts.

Xarxa de calor

Enguany la xarxa de calor que ha engegat l’Ajuntament de Portell ja servirà per a calfar el col·legi. La xarxa de calor anirà arribant a poc a poc a tots els habitatges i serveis públics de la localitat dels Ports. Portell ha sigut pioner en la matèria.

Publicitat