Portell fa comarca amb la celebració de l’Aplec dels Ports

757
PUBLICITAT

Aquest passat cap de setmana, Portell va acollir l’Aplec dels Ports 2022, que va tindre com a protagonistes la música, les xarrades i l’ambient. Com cada any, l’Aplec dels Ports aconsegueix crear un ambient de germanor que enforteix la comarca i li dóna visibilitat.

Tanmateix, es va poder gaudir de concerts com Xavi Sarrià, Trobadorets i Pepet i Marieta; d’exposicions com ‘Dones dels Ports: ahir, avui i demà’ i ‘Imprescindibles’; de muixerangues a càrrec dels grups de Vinaròs i Castelló; de conferències; de tallers; de despertades; i de moltes activitats més que van fer d’aquest Aplec una trobada única i especial.

Així doncs, aplequers i aplequeres van poder gaudir de la trobada organitzada per voluntaris i voluntàries de Portell, que van crear un cap de setmana màgic on van ajuntar la gent de la comarca amb els visitants d’aquesta. “No podem més que donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible. La comissió organitzadora ha treballat molt intensament i ha estat sempre al peu del canó. A més, els nostres veïns i veïnes també han aportat el seu granet d’arena a la celebració. En definitiva: gràcies!” afirma l’alcalde de Portell, Álvaro Ferrer.