Portell enceta avui les seues festes

674
PUBLICITAT

Portell comença avui divendres les seues festes patronals en honor a Sant Tomàs i Sant Roc.

Els actes arrancaran al migdia amb el “xupinazo”, “encierro” infantil i globotada. Tampoc faltarà el vi, la cervesa i les tapes en la plaça, acompanyades per la música de la Societat Musical Cinctorrana. L’acte comptarà amb el patrocini de la Diputació de Castelló.

A la vesprada hi haurà “corro” de vaques amb la ramaderia Armando Beltrán de Sant Mateu. I, més tard, es provarà un bou feréstec de la ramaderia Aldeanueva de Salamanca. No faltarà l’embolada de la nit. La música de la Supermàgic i la discomòbil, amb entrada gratuïta, completarà els actes del dia.

Demà dissabte és el Dia de la Penya Taurina. “Buenasuerte”, animal de la ramaderia de Sergio Centelles “La Masà” d’Ares del Maestrat, serà el protagonista de la jornada. El bou ferèstec es provarà a les 19:30 hores i s’embolarà a les 23 hores. El “corro” de vaques de la jornada, 17 hores, tindrà animals d’Armando Beltrán.

A més, al matí, 11:30 hores, tindrà lloc el concurs de dibuix infantil en la plaça. I l’orquestra “Fauna” i la discomòbil posaran la música a la nit per tancar els actes de la jornada.