Portell completa la temporada de visites a l’Abric del Mas de la Rambla

384
PUBLICITAT

Les visites a les pintures rupestres de la comarca dels Ports del Pla de posada en valor de l’Art Rupestre de les comarques de Castelló 2021 ha finalitzat aquest primer cap de setmana d’octubre.

Des de maig, amb una visita mensual a l’Abric del Mas de la Rambla, han estat un total de set visites amb una mitjana de quatre persones les que s’han animat a descobrir aquest atractiu turístic de Portell. La majoria han estat veïns i veïnes de la localitat o dels voltants. 

“Encara que les visites previstes ja s’han completat, estudiarem la possibilitat, si veiem que hi ha molta demanda, d’oferir alguna data més abans d’acabar l’any. S’ha de tenir en compte que en el cas d’aquest abric només es poden visualitzar dues pintures i que l’accés, tot i ser molt bonic i tenir altres atractius com el riu o un pou de calç, no és tan accessible com a altres localitats” conta Pilar Vidal, directora del Museu de la Valltorta. 

Amb tot, el consistori de Portell de Morella agraeix la participació ciutadana en aquestes visites i la realització d’aquestes, ja que són una gran iniciativa per promoure tots els atractius turístics de la localitat.