Portell commemora el Dia Internacional de la Dona

461
PUBLICITAT

Portell ha celebrat el Dia Internacional de la Dona Treballadora el passat diumenge 8 de març.

L’Associació de Dones de Portell ha organitzat una caminada a la Roca Roja. Acte seguit, hi ha hagut una concentració a la Plaça del municipi per llegir un manifest reivindicatiu denunciant la desigualtat de gènere en tots els àmbits.

A continuació, vora una cinquantena de dones veïnes de Portell han gaudit d’un dinar de germanor amb motiu de Santa Àgueda. La presidenta del Grup de Dones ha comentat que “ha sigut un dia de germanor en què destaquen diverses edats, creences i opinions, però totes coincidim en que compartim les feines de casa i, per açò, ens posem els davantals a l’esquena”, ja que durant la concentració les dones han tret els davantals de cuina i se’ls han posat a l’esquena, en denúncia que les feines de casa han de ser compartides i no recaure tot el pes en la dona.

D’altra banda, la Unitat de Respir Familiar de Portell també va treballar el feminisme al llarg de tota la setmana: les més majors del municipi han recordat dones importants de la història i han conegut el motiu de per què es commemora el 8 de març, entre altres activitats.