Portell comença el nou curs escolar 2020/21

911
Aulari de Portell
Aulari de Portell
PUBLICITAT

L’aulari de Portell, que pertany al CRA Celumbres, ha obert les portes donant la benvinguda al nou curs escolar 2020 – 2021.

Són 5 els xiquets i xiquetes de la localitat que acudeixen a l’escola per continuar els seus estudis. Al tractar-se d’un número menor a 20 alumnes, tot l’aulari és un grup bombolla, pel que no cal que seguisquen horaris d’entrada esglaonats ni mantinguen la distància de seguretat entre ells, tot i que els majors de 6 anys hauran de portar mascareta. Pel que fa als mestres itinerants, sí que hauran de mantenir la distància amb l’alumnat.

Per afrontar aspectes derivats de la Covid-19, el CRA ha rebut una dotació econòmica major així com més professorat contractat. A més, la neteja i desinfecció de l’edifici corre a càrrec a l’Ajuntament, que realitzarà treballs de desinfecció cada matí, migdia i vesprada.

D’aquesta manera, s’espera que el curs puga transcórrer amb “normalitat” i que els xiquets i xiquetes de Portell puguen continuar el curs sense haver d’aturar les classes i tornar a tancar les escoles.