Portell celebrarà Sant Antoni els dies 5 i 6 de març

877
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Portell juntament amb la colla Tot al Got, els majorals, han fet públiques les dates i la programació del seu Sant Antoni.

La festa començarà el dissabte al matí amb el muntatge de la barraca, seguit d’un esmorzar per als col·laboradors i col·laboradores, després tindrà lloc l’eixida de les cavalleries, l’entrada de carrasques i encesa de fogueres. El dinar serà al pavelló i estarà amenitzat per la tradicional “transa”. A la vesprada s’eixirà des de l’església amb tots els animals fins a l’ermita per a escoltar la “relació de baix” i tot seguit es pujarà a la plaça per escoltar la “relació de dalt”. A continuació, se seguirà amb la benedicció dels animals i arreplegada de pastissos, el ball pla i la “cremà” de la barraca, el sopar de pa i porta al poliesportiu i ball amb la discomòbil DML. El diumenge serà quan es faça la missa i processó en honor a Sant Antoni.

“Estem molt contents d’anunciar aquesta celebració a la nostra localitat després de dos anys de sense poder fer-ho. Esperem que la situació sanitària no empitjore i gaudim tots plegats d’un gran cap de setmana a Portell” confessa Álvaro Ferrer, alcalde del municipi.

El consistori de Portell confia en la col·laboració ciutadana per a la correcta consecució de tots els actes i pel respecte de les normatives que en aquell moment estiguen vigents.