Portell celebrarà les seues festes de l’11 al 17 d’agost

840
PUBLICITAT

La festa i el bon ambient tornen a Portell amb la celebració de les Festes 2022. Ni més ni menys que 7 jornades carregades d’actes que arriben per fer ballar, riure i sobretot disfrutar no sols als veïns i veïnes de Portell, sinó a també a tots aquells que vulguen conéixer de primera mà esperit de festa del poble. 

El dijous 11 d’agost s’iniciarà la festivitat amb l’engalanament dels carrers i el tradicional “xupinazo” a les 11 h, a més de la recollida de la regina i les dames a les 22 h i la seua posterior presentació a les 23 h. Per concloure el dia, a partir de les 00 h es podrà disfrutar al poliesportiu de l’orquestra TRIBAND i de discomòbil. 

Per a divendres i dissabte els actes taurins seran els principals protagonistes. Així, els dos dies a les 17 h hi haurà “corro” de vaques amb prova de bous a la plaça, dos divendres i un dissabte. La principal diferencia serà l’hora de les embolades, ja que divendres serà a les 22:30 h i dissabte a les 23 h. Els dos dies concluiran amb actuacions, divendres amb l’orquestra The Garage i dissabte amb els grups Sin Bikini i Hormigón Armado.

Diumenge i dilluns l’activitat festera passarà al polifuncional, on tindran lloc alguns dels actes més destacats. Així, el dia 14 a les 19:30 h arribarà Eugeni Alemany per fer riure a tots els espectadors amb un nou monòleg, mentre que a les 22:30 h es projectarà la pel·lícula “Uno más en la família”. Per altra banda, el dia 15 destaca l’actuació de Xarxa Teatre a les 19:30 h, el sopar de paiporta de les 21:30 h i el divertit concurs Tu Cara me Suena Portell, on de segur molts veïns de la localitat s’animaran a participar i cantar alguns dels millors èxits musicals dels últims anys.

Per concloure les festes, el dimarts 16 d’agost es celebrarà el dia de les colles, amb dinar multitudinari a les 14 h, prova de bou a la plaça a les 19 h i embolà a les 22:30 h. Es tancarà la jornada amb l’orquestra Pompeya i la discomòbil DML. Finalment, el dimecres 17 d’agost tindrà lloc el concurs de paelles de festes a les 14 h, amb la seua posterior entrega de premis a les 20 h, la qual posarà fi a les celebracions.

L’Ajuntament de Portell espera una gran assistència i tornar a aquests esdeveniments amb l’ambient festiu que sempre ha caracteritzat al poble i és per això que invita a tots a gaudir d’aquestes celebracions junt amb els veïns i veïnes de la localitat.