Portell celebra amb èxit el seu Sant Antoni

712
PUBLICITAT

El municipi de Portell ha celebrat aquest cap de setmana Sant Antoni després d’haver estat dos anys sense poder a causa de la pandèmia. A més, aquesta festa s’ha dut a terme un mes després de l’inicialment previst per evitar la propagació de la Covid-19 a la comarca. 

“Ha estat un cap de setmana molt emotiu en el que hem reviscut una de les festes més importants de la nostra localitat i això s’ha notat entre tots els participants i assistents” confessa Álvaro Ferrer, alcalde de Portell. 

La Colla Tot al Got, majorals d’enguany, expliquen que “hem pogut seguir amb la tradicional programació del nostre Sant Antoni: el muntatge de la barraca, l’esmorzar per als col·laboradors i col·laboradores, l’eixida de les cavalleries, l’entrada de carrasques i encesa de fogueres, el dinar amb la “transa”, la “relació de baix” i la “relació de dalt”, la benedicció dels animals i arreplegada de pastissos, el ball pla i la “cremà” de la barraca, el sopar de pa i porta i la festa nocturna”. 

Aquest any l’encarregada de fer la “relació de baix” ha estat Alba Prades i de la “relació de dalt” es va encarregar José Ángel Bonavida, dos joves amb gran estima per la seua localitat. 

Ajuntament i majoralia agraeixen la col·laboració de totes les persones assistents a la festa i esperen que aquesta ja no torne a quedar-se cap any sense celebrar-se.