Portell adjudica per 172.950 euros la creació del pàdel

76
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Portell, després de la licitació pública a través de la plataforma de contractació del sector públic, ha adjudicat les obres de creació de la futura pista de pàdel a l’empresa Jujosa. L’import d’adjudicació ascendix a 172.950 euros.

Amb les actuacions previstes en el projecte es pretén construir una pista reglamentària de pàdel, de dimensions interiors 20×10 metres i tancaments perimetrals reglamentaris de cristall que permeta dotar al municipi d’una major oferta esportiva. Així mateix, es realitzarà la pavimentació del recorregut des del nucli urbà fins a la pista, dotant-lo de tots els requisits d’accessibilitat. A més, el pàdel comptarà, entre altres, amb enllumenat, bancs i un sistema automàtic de control d’accés.

Cal indicar que el cost total de l’actuació, subvencionat al 100% per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, és de 188.024,30 euros.

“La nova pista de pàdel se sumarà a les altres instal·lacions esportives públiques com són la piscina, el frontó, l’esquaix o el gimnàs. Amb tot, volem oferir als nostres veïns i veïnes opcions variades que fomenten la pràctica esportiva i l’activitat física” ha afirmat l’alcalde, Álvaro Ferrer.