Pont d’art, cultura i festa a Vilafranca

145
PUBLICITAT

Vilafranca espera un cap de setmana ple d’activitats que faran que veïns i veïnes gaudisquen al màxim. El dibuix, el cinema, la festa i les exposicions seran les protagonistes d’aquestes jornades.

El cap de setmana s’obrirà el divendres dia 8 a les 11 h amb un taller – col·loqui de Javier Soligó anomenat ‘Sorolla, postals del passat i del present’ a la Biblioteca Matilde Escuder. Aquest serà un taller d’estampació de postals en el qual Javier farà recreacions de com haguera pintat Sorolla si haguera viscut a Vilafranca. Aquesta activitat és per a majors de 16 anys, té un preu de 3 € per persona i cal inscripció prèvia al 696 573 803.

Seguidament, la vesprada del divendres s’inaugurarà l’exposició de puzles, una exposició participativa que ha acollit puzles fets per gent del poble i que ha volgut prestar les seues creacions perquè siguen exposades. A més, també es presentarà la Fundació Tots Units.

El dissabte serà protagonitzat per la festa i el Rock & Roll. La Majoralia de Sant Cristòbal de 2024 ha organitzat una jornada perquè veïns i veïnes puguen ballar i gaudir al màxim. La festa començarà a les 18.30 h amb un ‘tardeo’ del grup N’Rockats, i continuarà a les 00 h amb el concert de Garrama i la discomòbil Bandalay. La Majoralia farà entrepans per a tot aquell que vulga sopar al Parador.

Finalment, el cap de setmana es tancarà amb la projecció de dues pel·lícules. El diumenge dia 10 a les 16 h es durà a terme la sessió de cinema infantil, amb la projecció de ‘Mario Bross’. Mentre que a les 18.30 h es portarà a cap la projecció de la sessió d’adults, amb ‘El jovencito Frankenstein’.