Poesia a la carta, jornades de poesia a Cinctorres

139
PUBLICITAT

L’Associació Cultural Almáciga presenta el Festival de Poesia CINCFRESC, el més important de l’any al poble de Cinctorres, a desenvolupar-se del 26 al 29 d’octubre en l’ermita de Sant Lluís a partir de les 19:30 h. Este cinqué esdeveniment de Poesia a Cinctorres organitzat per Almáciga reunirà deu poetes de l’escena regional.

Com Almáciga ens hem proposat realitzar unes jornades de poesia en igualtat de gènere, on les poetes participen d’un concurs de poesia en el qual el públic “el monstre” premiarà a les millors veus, en un privilegiat entorn arquitectònic. Es donaran cita en aquesta oportunitat poetes amb dilatada trajectòria nacional i internacional, participaran: Iris Almenara, Ànima Back & Miquel Selenita, Josep Beltran, Soledad Benages, Víctor Benavides, Daneil Domènech, CulebraNegra, Sara Olivas, Armand Querol i Ruth Sancho.

CINCFRESC no hauria sigut possible sense l’important finançament de l’àrea cultura de la Diputació de Castelló i sense la col·laboració de l’Ajuntament de Cinctorres.

CINCFRESC busca fomentar la lectura i la poesia per mitjà de la posada en valor de les veus literàries més importants Dels Ports i de la província de Castelló, de manera de potenciar i fomentar les pràctiques culturals de la comunitat cinctorrana i la cohesió social per mitjà de la cultura.

L’Associació Cultural Almáciga és una associació de creatives inquietes que busca distribuir capital cultural des de Cinctorres i en la seua dilatada trajectòria compta amb el reconeixement del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, de la Universitat de València, de la Diputació de Castelló i de l’Institut Valencià de Cultura.