Pobles dels Ports i el Maestrat contracten informadors turístics amb ajudes de la Diputació
Pobles dels Ports i el Maestrat contracten informadors turístics amb ajudes de la Diputació

La Diputació de Castelló ha aprovat ja la seua línia d’ajudes perquè els ajuntaments puguen disposar de guies turístics, ampliant fins a 34 els municipis que es beneficiaran aquest estiu. Aquestes subvencions permeten multiplicar les oportunitats turístiques no solament a l’estiu, sinó durant tot l’any en molts casos.

Entre les labors dels informadors turístics es troben atendre als visitants en l’oficina de Turisme, realitzar visites guiades pels museus i atractius del poble, promocionar l’oferta turística en altres destinacions i en xarxes socials o coordinar accions i esdeveniments durant tot l’any que servisquen com a reclam turístic i cultural.

Els 34 municipis que expliquen enguany amb informadors turístics de la Diputació són Albocàsser, Alcalà de Xivert, Almenara, Ares del Maestrat, Benassal, Benicarló, Benicàssim, Borriol, Cabanes, Castelló, Catí, Xilxes, Cinctorres, Cirat, Forcall, Jérica, La Pobla de Benifassà, La Salzadella, Moncofa, Morella, Navajas, Nules, Onda, Oropesa del Mar, Peñíscola, Sant Mateu, Segorbe, Tírig, Torreblanca, Traiguera, Vilafamés, Vilafranca, Vinaròs i Xilxes.

Publicitat