Plataforma per Vilafranca obre el debat per decidir si es presenta a les pròximes eleccions

175
Comunicat a Facebook de Plataforma per Vilafranca

Plataforma per Vilafranca, que en les passades eleccions va obtenir un regidor a la localitat, ha obert el debat sobre si es presentarà o no a les properes eleccions municipals. El passat dia 17, a través de les xarxes socials, els integrants de la llista de 2011 anunciaven la seva intenció de no repetir com a agrupació d’electors. No obstant això, animaven als interessats a participar en la vida política municipal que donessin el pas.


La primera resposta pública arribava ahir de la mà d’un històric de la política local. Francesc Monfort, regidor en diverses legislatures pel PCE i EU ha apuntat que “en les festes de la Magdalena vam tenir contacte amb gent de Comrpomís, que estan interessats a col·laborar per confeccionar una llista per a l’Ajuntament de Vilafranca”.

Comunicat de Francesc Monfort
Comunicat de Francesc Monfort

El mateix Monfort es va oferir per convocar una reunió en la qual tots els interessats donessin un pas endavant per a conformar una candidatura. Monfort ha apuntat que els integrants de l’anterior candidatura col·laborarien amb els nous membres de la formació política. A través de la pàgina de Facebook de Plataforma per Vilafranca es convocarà una nova convocatòria.